,

La teva òptica a Lloret de Mar

Optica’m neix al 2018 amb un propòsit innovador en el món de l’òptica, oferint noves alternatives als amants de les ulleres. Seleccionem a les fires internacionals més importants del sector les últimes coleccions de moda en òptica per acostar-nos a persones amb grans inquietuts estètiques i exigències visuals. Prioritzem l’exclusivitat oferint una gran varietat de productes de primeres marques i limitant el número d’unitats per mantenir aquell toc de distinció, Facilitant així l’elecció i assessorament de les montures que millor s’adapten a cada client.

Dissenys que faràn volar la teva imaginació desde el més clàsic contemporani al més vanguardista.

Ulleres d’autor per amants del que és diferent.

Trobaràs estils parisins de la mà de CAROLINE ABRAM, PLEIN LES MIRETTES o HISTOIRE DE VOIR, la elegancia italiana de MARNI i BOTTEGA VENETA o el genuí saber austriac gràcies d’ANDY WOLF i com no la presició i el detall més minimal de MYKITA.

Optica’m nace en 2018, con un propósito innovador en el mundo de la óptica, ofreciendo novedosas alternativas a los amantes de las gafas. Seleccionamos en las ferias internacionales más importantes del sector las últimas colecciones de moda en óptica para acercarnos a personas con grandes inquietudes estéticas y exigencias visuales. Priorizamos la exclusividad, ofreciendo una gran variedad de productos de las primeras marcas y limitando el número de unidades para mantener ese toque de distinción, facilitando así la elección y asesoramiento de las monturas que mejor se adaptan a cada cliente.

Diseños que harán volar tu imaginación desde lo clásico contemporáneo a lo más vanguardista.

Gafas de autor para amantes de lo diferente

Encontrarás estilos parisinos de la mano de CAROLINE ABRAM, PLEIN LES MIRETTES o HISTOIRE DE VOIR, la elegancia italiana con MARNI y BOTTEGA VENETA o el genuino saber austriaco gracias a ANDY WOLF. Y como no la precisión y el detalle mas minimal con MYKITA.

Posa’t en contacte amb nosaltres
Ponte en contacto con nosotros

  Carrer d’Enric Prat de la Riba, 7
  17310 Lloret de Mar, Girona
     
  Tel: 972 11 43 98
  e-mail: info@opticalloret.com

  SEGUEIX-NOS / SÍGUENOS